Στην PILI ETHNIC FOODS Α.Ε. εισάγουμε κι εμπορευόμαστε από το 2002 Έθνικ τρόφιμα και ποτά καθώς και σκεύη, εξοπλισμό και διακοσμητικά είδη για ασιατικά και μεξικάνικα εστιατόρια. Αντιπροσωπεύουμε, εισάγουμε και διανέμουμε πάνω από 3500 προϊόντα από τις ιδιόκτητες αποθήκες μας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η γκάμα μας καλύπτει τις ακόλουθες κουζίνες και κατηγορίες τροφίμων:

– Ασιατική κουζίνα (Κινέζικη, Ιαπωνική, Κορεάτικη, Ταϊλανδέζικη, Βιετναμέζικη, Ινδονησιακή, Φιλιππινέζικη, Ινδική)

– Αμερικάνικη κουζίνα (ΗΠΑ, Λατινοαμερικάνικη (Μεξικό, Περού, Κολομβία, Βενεζουέλα)

- Ευρωπαϊκή Κουζίνα (Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική, Ρώσικη, Πολωνική, Βρετανική)

– Αραβική κουζίνα

– Vegan προϊόντα

– Υγιεινή διατροφή, Superfoods, προϊόντα χωρίς γλουτένη και λακτόζη

– Ντελικατέσσεν προϊόντα (χαβιάρια, φουά γκρα, …)


Τροφοδοτούμε εστιατόρια, εταιρίες catering, ξενοδοχεία, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, καταστήματα Delicatessen καθώς και χονδρεμπορικές επιχειρήσεις.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο επώνυμες εταιρείες τροφίμων και ποτών, εξασφαλίζοντας έτσι την αυθεντικότητα των προϊόντων, την συνεχή διαθεσιμότητά και υψηλή ποιότητά τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ακολουθώντας τον σφυγμό και τις καινούργιες τάσεις στα Έθνικ τρόφιμα, προσαρμόζουμε την γκάμα μας για να καλύψουμε τις νέες ανάγκες της αγοράς. Έχουμε δημιουργήσει σε συνεργασία με επιλεγμένους στρατηγικούς παραγωγούς μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων με τις επωνυμίες "Lucky", "Golden Crane" και "Shimami". Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων που εμπορευόμαστε είναι πολύ σημαντική για εμάς, κι έτσι ακολουθούμε κι έχουμε πιστοποιηθεί με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 22000:2005.

Με τον ιδιόκτητο στόλο ψυγείων φορτηγών τροφοδοτούμε καθημερινά τους πελάτες μας στην Κρήτη. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες για την άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά.

Η πολύγλωσση κι έμπειρη ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρουσιάσει τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Στο ιδιόκτητο φυσικό κατάστημα λιανικής PILI Ethnic Market προσφέρουμε ένα κομμάτι πατρίδα στους αλλοδαπούς συμπολίτες μας με αυθεντικά και δημοφιλή προϊόντα από τις χώρες τους. Μ’ αυτά τα αυθεντικά προϊόντα όλοι οι πελάτες μας μπορούν να ταξιδεύσουν τον κόσμο της γεύσης και να τον ανακαλύψουν στις δικές τους κουζίνες. Για αγορές λιανικής μπορείτε να απευθυνθείτε και στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ethnicfoods.gr.

PILI ETHNIC FOODS A.E. - Aρ. Γ.Ε.ΜΗ. 147369227000 - ΑΦΜ 996977805


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιστοποιήσεις μας: