ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
(για 1 Burrito)
150 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι ή μπούτι χοιρινό
40 γρ. κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες ζουλιέν
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
20 γρ. κρεμμύδι σε φέτες
20 γρ. μαύρα φασόλια Βρασμένα Μαύρα Φασόλια σε Άλμη 400g NUEVO PROGRESO
20 γρ. La Mexicana Refried Beans Τηγανητά Φασόλια Πίντο Pinto Refritos Bayos 3kg LA COSTENA
20 γρ. σάλτσα τσένταρ Σάλτσα Τυριού Τσένταρ 3kg XATZE
10 γρ. Jalapeño Nachos Πιπεριές Χαλαπένιο σε Φέτες Τουρσί
10 γρ. Μείγμα Μπαχαρικών για Τάκος
60 γρ. γουακαμόλε Γουακαμόλε με Απαλή Γεύση Κατεψυγμένη 1kg RICO RICO
1 Mission Tortilla 10’’ (25 εκ.) Κατεψυγμένες Τορτίγιες Σίτου 25cm (10'') 10 τεμαχίων RICO RICO
Λίγο κομμένο iceberg, ντομάτα και κόλιανδρο
χυμός από ½ λάιμ
1 κσ σάουρ κριμ Ξινή Κρέμα Γάλακτος Σμετάνα 20% Σάουρ Κριμ Сметана 250g RODNAJA DEREVNJA
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καρυκεύουμε το κρέας με Taco Seasoning, αλάτι και μαύρο πιπέρι. Σοτάρουμε σε καυτό λάδι το κρέας, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές. Μόλις ψηθούν ρίχνουμε τα Black Beans και τα Refried Beans, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Τα βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την Cheddar Cheese Sauce, το λάιμ, το κόλιανδρο και τις πιπεριές Jalapeño.
Ζεσταίνουμε την Tortilla σε τηγάνι χωρίς λάδι έως ότου ροδίσει. Την γεμίζουμε, λίγο κάτω από την μέση, με το μείγμα κρέατος και φασολιών και απλώνουμε από πάνω την ντομάτα και το iceberg. Την τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και την ξαναπερνάμε από το τηγάνι για να ξεροψηθεί. Την κόβουμε στη μέση διαγωνίως, προσθέτουμε λίγη σάουρ κριμ και guacamole.