ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

100 γρ. φιλέτο Hamachi Φιλέτο Από Ιαπωνικό Μαγιάτικο Με Δέρμα 1,5-1,9kg SEAFOOD MARKET

30 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες
50 γρ. ανανά σε κυβάκια
50 γρ. μάνγκο σε κυβάκια
40 ml γάλα καρύδας Γάλα Καρύδας 17-18% Λιπαρά 400ml LUCKY THAI

Χυμό από 1 λάιμ
Λίγο λάδι καρύδας
Λίγη πάστα τσίλι Σάλτσα Τσίλι Εξαιρετρικά Καυτερή Από Κίτρινες Πιπεριές 240g PEARL RIVER BRIDGE

10 γρ. κόλιανδρο
1 τορτίγια σίτου 20 cm  Κατεψυγμένες Τορτίγιες Σίτου 20cm (8'') 10 τεμαχίων RICO RICO

Νιφάδες Καρύδας 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

1. Ψιλοκόβουμε το ψάρι και το αναμειγνύουμε μ’ όλα τα υλικά εκτός της τορτίγιας και των νιφάδων καρύδας.
2. Τηγανίζουμε την τορτίγια και την περνάμε από τις νιφάδες καρύδας, την σπάμε σε κομμάτια και την προσθέτουμε πάνω από το μαριναρισμένο ψάρι.