Υλικά για toban beef marinade – μαρινάδα για μοσχάρι toban
100g Σάλτσα Χόι Σιν – PEARL RIVER BRIDGE Hoisin Sauce
50g Ταϊλανδέζικη Κόκκινη Πάστα Κάρυ – COCK Red Curry Paste
50g Σατέ σε σκόνη – YOU HUY Extra Satay Powder
100g Σάλτσα Στρειδιών – PEARL RIVER BRIDGE Premium Oyster Sauce
50g Κάρρυ Μαντράς Σκόνη – TRS Curry Madras Powder
2 κιλά μοσχαρίσιο φιλέτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κρέας για 2 ημέρες. Έπειτα το ψήνουμε σε πλατό.
Υλικά για sweet potato mash with miso – πουρές γλυκοπατάτας με μίσο
900g Γλυκοπατάτες (ξεφλουδίζουμε, κόβουμε σε κύβους και βράζουμε σε νερό)
30g Χυμός πορτοκάλι
15g Αλάτι
20g Ζάχαρη
30g Λευκή πάστα μίσο – SHINSHUICHI Shiro Miso
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις καθαρισμένες γλυκοπατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια, σε νερό. Μόλις μαλακώσουν τις χτυπάμε Θερμομίξ μαζί με τον χυμό πορτοκάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη και την πάστα μίσο
Υλικά για hoisin glaze – γλάσο χοι σιν
15g φρέσκο τζίντζερ
8g σκόρδο
80g ζάχαρη
100g μέλι
90g Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας – PEARL RIVER BRIDGE Superior Light Soy Sauce
200g Σάλτσα Χόι Σιν – PEARL RIVER BRIDGE Hoisin Sauce
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή υφή μέσω της ρεντουξιόν.
Σοτάρουμε τα καθαρισμένα φασόλια σόγιας ενταμάμε
Τηγανίζουμε το φουά γκρα.