Υλικά  για toban beef marinade – μαρινάδα για μοσχάρι toban

100g Σάλτσα Χόι Σιν – PEARL RIVER BRIDGE Hoisin Sauce

50g Ταϊλανδέζικη Κόκκινη Πάστα Κάρυ – COCK Red Curry Paste

50g Σατέ σε σκόνη – YOU HUY Extra Satay Powder

100g Σάλτσα Στρειδιών – PEARL RIVER BRIDGE Premium Oyster Sauce

50g Κάρρυ Μαντράς Σκόνη – TRS Curry Madras Powder

2 κιλά μοσχαρίσιο φιλέτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κρέας για 2 ημέρες. Έπειτα το ψήνουμε σε πλατό.


Υλικά για sweet potato mash with miso – πουρές γλυκοπατάτας με μίσο

900g Γλυκοπατάτες (ξεφλουδίζουμε, κόβουμε σε κύβους και βράζουμε σε νερό)

30g Χυμός πορτοκάλι

15g Αλάτι

20g Ζάχαρη

30g Λευκή πάστα μίσο – SHINSHUICHI Shiro Miso


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις καθαρισμένες γλυκοπατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια, σε νερό. Μόλις μαλακώσουν τις χτυπάμε Θερμομίξ μαζί με τον χυμό πορτοκάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη και την πάστα μίσο


Υλικά για hoisin glaze – γλάσο χοι σιν

15g φρέσκο τζίντζερ

8g σκόρδο

80g ζάχαρη

100g μέλι

90g Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας – PEARL RIVER BRIDGE Superior Light Soy Sauce

200g Σάλτσα Χόι Σιν – PEARL RIVER BRIDGE Hoisin Sauce

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή υφή μέσω της ρεντουξιόν.

Σοτάρουμε τα καθαρισμένα φασόλια σόγιας ενταμάμε 

Τηγανίζουμε το φουά γκρα.