Cured hamachi in konbu

ΥΛΙΚΑ

αποξηραμένα φύκια κόμπου – SEAFOOD MARKET Konbu

φιλέτο Ιαπωνικού Μαγιάτικου – SEAFOOD MARKET Hamachi fillet

αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τυλίγουμε το φιλέτο χαμάτσι με μουλιασμένο φύλλο konbu, αφού το έχουμε αλατίσει ελαφριά. Το αφήνουμε στο ψυγείο 24 ώρες.


Herb topping – ταπέτο μυρωδικών

ΥΛΙΚΑ

400g σκόρδο χ.κ. ψιλοκομμένο

300g κόλιανδρο

300g μαϊντανό

300g σχοινόπρασο

400g τζίντζερ φρέσκο

Ξύσματα λεμόνι-λάιμ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα συντηρούμε μέσα σε ηλιέλαιο να τα καλύπτει


 Veggies satay – λαχανικά σατε

ΥΛΙΚΑ

Μεγάλα Κολοκύθια

Μείγμα Μπαχαρικών Σάτε – YOU HUY Extra Satay Powder


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε τα κολοκύθια μεγάλα σε πλάγια κοπή με μείγμα μπαχαρικών σάτε.


Gastrique teriyaki sauce – γλυκόξινη σάλτσα τεριγιάκη

ΥΛΙΚΑ

250g ζάχαρη

150g PEARL RIVER BRIDGE Superior Light Soy Sauce

100g PEARL RIVER BRIDGE Rice Vinegar

50g YUMMYTO Sake


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χαμηλή φωτιά για ρεντουξιόν


Wakame salad – σαλάτα φυκιών γουακάμε

Έτοιμη Σαλάτα Φυκιών Γουακάμε – SEAFOOD MARKET Goma Wakame Salad