ΥΛΙΚΑ

Νουντλς Φαγόπυρου – PEARL RIVER BRIDGE Soba Noodles

Καβουρντισμένο Σουσαμέλαιο – LUCKY Blended Roasted Sesame Oil

Φιστίκια σοτέ

Μείγμα σουσαμιών (λευκό, μαύρο, κίμτσι, γουασάμπι)

Σπαγγέτι μάνγκο καρότο

Dressing Yuzu-Fish

500g Σταφιδέλαιο – VIGEAN Grapeseed Oil

380g Χυμός γιούζου – GLOBE GOURMET Yuzu Juice

180g Ανοιχτόχρωμη Σάλτσα Σόγιας – PEARL RIVER BRIDGE Superior Light Soy Sauce

20g Σάλτσα ψαριού – COCK Fish Sauce

ANDU 16/20 Vannamei Shrimps no head


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα soba noodles έπειτα τα λαδώνουμε με σησαμέλαιο. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ από γιούζου και σάλτσα ψαριών και προσθέτουμε το τόπινγκ από μείγμα σουσαμιών και σπαγγέτι μάνγκο καρότο και το τηγανιτό φουαγκρά και τις σοταρισμένες γαρίδες.